The Basic Principles Of αναχρηματοδοτηση δανειων
The Basic Principles Of αναχρηματοδοτηση δανειων
Blog Article
Πληροφορίες για το ιστορικό και το history της εταιρείας
«Δεν υπάρχει μια και μοναδική φόρμουλα για την κατάρτιση ενός επιχειρηματικού σχεδίου. Δεν υπάρχει τέλειο μέγεθος ή επίπεδο λεπτομέρειας. Δεν υπάρχει μια και μοναδική λίστα περιεχομένων.
Σύντομο → Είναι μια πιο σύντομη μορφή του κλασικού. Έχει την ίδια φιλοσοφία μόνο που περιέχει τις πλήρως απαραίτητες πληροφορίες.
Σχεδιάστε για το μέλλον, ανεξάρτητα από τα επαγγελματικά σας σχέδια ή το μέγεθος της επιχείρησής σας με αυτά τα σχέδια και πρότυπα.
Παρόλα αυτά δεν είναι αδύνατο. Δείτε μερικά στοιχεία που θα πρέπει να ενσωματώσετε:
Βοηθάμε να βρίσκεις και να εκμεταλλεύεσαι νέες ευκαιρίες
Κατηγορία: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ. Κατηγορία: ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ
Σε γενικές γραμμές η προστιθέμενη αξία των κοινοτικών πόρων στην ελληνική οικονομία κάθε άλλο παρά αμελητέα είναι. Η πρόσφατη μελέτη του ΟΟΣΑ για την περιφερειακή ανάπτυξη και τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα στη χώρα μας, τοποθετεί την Ελλάδα στη μεσαία κατηγορία των κρατών-μελών της Ε.Ε. ως προς την προστιθέμενη αξία τους.
Και αυτό είναι ταυτόχρονα πρόκληση και ευθύνη. Με την κατάλληλη αξιοποίηση των πόρων μπορούμε να καλύψουμε click here το μεγαλύτερο μέρος του επενδυτικού κενού της οικονομίας.
Εξοπλισμός αγορά / κατασκευή, Εξοπλισμός χρήση (αποσβέσεις/μισθώσεις)
Ο ισολογισμός δείχνει την καθαρή θέση μιας επιχείρησης. Στη μια πλευρά θα δείτε όλα τα αγαθά που έχει μια επιχείρηση (ενεργητικό) και από την άλλη πλευρά θα δείτε τις υποχρεώσεις της επιχείρησης (παθητικό).
ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ – Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας
Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να παρουσιάσετε πτυχές της επιχείρησής σας που δεν είναι ιδιαίτερα προφανείς. Μπορείτε να παρουσιάσετε τις αρχές, τις ιδέες και τη φιλοσοφική σας κουλτούρα.
Η εκτίμηση είναι πως τα δάνεια αυτά, υψηλότερου κινδύνου, αναμένεται να φέρουν και μεγαλύτερα επιτόκια από εκείνα που οι δανειολήπτες συνάπτουν με τις τράπεζες, κάτι βεβαίως που θα συνιστά «παγίδα» για τον δανειολήπτη που θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικός στους χειρισμούς του.